!! De praktijkruimte is verhuisd naar huisartsenpraktijk De ceder, De Rest 2A in Schilde !!

Extra's

Op deze pagina deel ik met jullie graag interessante materie die ik zelf tegenkom, ontwikkel of ondervind. Als je zelf interessante dingen tegenkomt, deel dit vooral met ons ;). Je mag zeker ook je mening achterlaten!

 

  •  INITIATIEVEN TEN TIJDE VAN CORONA

Allerlei mooie initiatieven die je met je kinderen kan doen ten tijde van Corona.  Voor peuters, lagere schoolkinderen, jongeren, ouders en opvoeders/leerkrachten. 

  • BOEKEN VOOR KINDEREN

Tijger, tijger is het waar? - Byron Katie en Hans Wilhelm

Ik ben wat ik denk! - Louise L. Hay

Een boek vol gevoelens en 1 goudvis - Marjan Gerarts

De kleur van emoties (pop-upboek) - Anna Llenas

Verhalen voor gevoelige oortjes - Wendy Janssens

  • BOEIENDE LECTUUR VOOR OUDERS

- Kinderen zijn geen puppy's / De kracht van zelfsturing in de opvoeding - Jurgen Peeters 

- Het ongedwongen kind / Ruimte geven en grenzen stellen aan kinderen van 2 tot 8 jaar - Aletha J. Solther

- Mild Ouderschap - Nina Mouton

  • ADEMRUIMTE

Wie kent in deze tijden een mooier begrip dan 'ademruimte'? Actrice en mental coach Veerle Dobbelaere schreef er een super boeiend boek over en maakte er een platform voor. In de Ademruimte Academie krijg je allerhande oefeningen, audiobestanden, filmpjes,... die per maand volgens een ander thema zijn ingedeeld. Heb jij, of je team nood aan ademruimte, zeker de moeite om eens een kijkje te nemen op haar website!

  • COCKTAILS & KLAPPEN

Vanuit onze gedeelde passie om mensen samen te brengen en bewustzijn te creëren, ontwikkelden Veerle Dobbelaere en ik Cocktails & Klappen. Deze thema's overgieten we met overheerlijke cocktails en het resultaat is een verbindende tijd met vrienden, collega's of kennissen bij jou thuis waarin je eens stil staat bij de dingen die eigenlijk echt belangrijk voor je zijn! Voor verdere info kan je kijken op onze website.

  • MEDITEREN MET KINDEREN

Op deze pagina vind je bij 'kids' hele goede meditaties voor kinderen. Ideaal om te ontprikkelen of voor het slapengaan...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.