Ik denk... dat ik te veel denk.

Kinderen en jongeren hebben het vaak te druk, net als volwassenen. Ze kunnen niet slapen, zijn snel afgeleid, onrustig of haken af op school. De aanknop werkt goed, maar waar zit de pauzeknop?

Je kan leren om je gevoelens te plaatsen en tot rust te komen. Mindfulness is een succesvolle methode om efficiënt om te gaan met stress. Dit kan zeker ook bij kinderen en jongeren tot goede resultaten leiden. Via Be Wonder laat ik je inzien hoe je tot rust kan komen en hoe je je piekergedachten kan beheersen. Dit kan een weg zijn naar meer zelfvertrouwen, een betere concentratie en minder piekeren.

Ik neem je mee op het pad van volle aanwezigheid: met je hoofd, hart en lichaam. Je bent volledig aanwezig als je aandachtig bent en dat wat je ervaart, ook daadwerkelijk doorleeft. Die kwaliteit van aandacht ontwikkel je door je aandacht te richten op dat wat in het moment het meest opvalt en belangrijk is. Waarom zou je deze vermogens al niet op jonge leeftijd trainen? De wereld is tegenwoordig heel ingewikkeld en snel. Net daarom is het belangrijk dat je goed kan leven in het moment. Zo leer je de wereld beter begrijpen, blijf je leren en groeien en kan je je eigen unieke bijdrage blijven leveren.

'We go for magic, nothing less. Magic is not something quack hocus pocus but magic is that deeper inner feeling of love, presence and openness to the wonder of what is now.'